Accident grav pe DN7! Un șofer din Mioveni a intrat în coliziune cu o mașină care circula din sens opus

de | 10.07.2022 13:45 | Știri, Eveniment, Național

  • Accident grav pe DN7!

 

Accident grav petrecut noaptea trecută pe DN7, în orașul Simeria, acolo unde trei mașini au fost implicate.

Un șofer de 36 de ani din Mioveni a intrat într-o depășire pe DN7 și a intrat în coliziune laterală cu o mașină care circula din sens opus.

În urma impactului, un bărbat de 47 de ani a fost grav rănit. Afectată a fost și o a treia mașină care era parcată pe un drum secundar.

Traficul rutier în zona unde s-a produs accidentul a fost restricționat câteva ore.

 

Un barbat in varsta de 36 de ani, din orasul Mioveni, judetul Arges, in timp ce conducea un autoturism pe DN 7, din directia Deva-Simeria, a efectuat depasirea unui alt autoturism si a intrat in coliziune laterala cu un autoturism care circula din sens opus si era condus de un barbat in varsta de 47 de ani, din Deva.

 

În urma evenimentului rutier a rezultat ranirea grava a barbatului de 47 de ani, iar autoturismul condus de acesta a fost proiectat intr-un alt autoturism, care era parcat pe un drum secundar, in afara partii carosabile.

 

Traficul a fost restrictionat pe ambele sensuri, pe durata interventiei (fiind reluat in jurul orei 02.00).

 

În cauza a fost intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vatamare corporala din culpa”, au precizat reprezentantii IPJ Hunedoara.

 

accident

Foto: IPJ Hunedoara

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: DN7 | Mioveni