Accident grav provocat de un adolescent de 16 ani. A furat mașina părinților și a izbit-o de un copac

de | 22.03.2024 09:58 | Național, Eveniment

Un adolescent de doar 16 ani, din Adjud, într-un act inconștient, a furat mașina părinților săi și a provocat un accident grav. Atât el, cât și alți doi minori aflați în autoturism au ajuns la spital.

Potrivit ziaruldevrancea.ro, incidentul grav a avut loc în noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 02.30, când tânărul a furat mașina familiei, și-a luat prietenii, doi minori de 14 și 16 ani, iar apoi au pornit într-o cursă nebună.

La un moment dat, adolescentul de 16 ani, care nu deține permis de conducere, pe DN 11A, sensul de mers Adjud-Onești. a pierdut controlul asupra autoturismului, a părăsit partea carosabilă, a intrat într-un copac și s-a răsturnat. Cei trei minori au rămas încarcerați.

La fața locului au intervenit de urgență echipaje medicale, pompieri, dar și oamenii legii.

În urma accidentului, cei trei s-au ales cu traumatisme, fiind transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

 Din accident au fost identificate 3 victime de sex masculin, încarcerate. O victimă în vârstă de 16 ani inconștientă cu traumatism craniofacial a fost preluată de către echipajul SAJ și transportată  CPU Adjud. A doua victimă de14 ani, conștientă cu traumatism facial și membru inferior a fost transportat  la CPU Adjud. A treia victimă de 16 ani, cu politraumatism a fost preluată de SMURD și transportată la CPU Adjud. Din Centrul de Primiri Urgențe  Adjud  toate victimele au fost preluate de către echipajele chipajele SAJ  și transportate la Unitatea Primiri Urgențe Focșani.”, transmite SAJ Vrancea, conform sursei citate

Cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și furt în scop de folosință.

Foto: Ziarul de Vrancea

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Tentative de fraudă în numele Directoratului Naţional de Securitate Cibernetică

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: DN 11A

Ultimele articole