Cristian Gentea: Piteștiul este unul dintre orașele cu cele mai multe locuri de parcare pe cap de locuitor!

de | 22.03.2024 09:32 | Pitești, Administrație

Primarul Cristian Gentea continuă seria discuțiilor cu cetățenii. De această dată a avut o întâlnire constructivă cu cei care stau în cartierul Găvana și în zona Gârlei.

”Echipa administrativă este deschisă la dialog, doresc să ascult cu atenție preocupările și sugestiile cetățenilor cu privire la problemele mai mari sau mai mici din zonele în care trăiesc.

Cele mai multe solicitări, am constatat, sunt legate de locurile de parcare”, a explicat Cristian Gentea pe pagina de Facebook.

Totodată, primarul amintește că ”Piteștiul este unul dintre orașele din România cu cele mai multe locuri de parcare pe cap de locuitor!

  • Analiză Vegacom – top orașe medii:

Pitești: locul I la parcări publice rezidențiale – 37.429 locuri (Oradea 20.000, P. Neamț 18.774)!

Ca în orice aglomerare urbană, nu sunt suficiente, însă am fost permanent preocupat să găsesc rezolvare pentru doleanțele concetățenilor mei și sper că se vede faptul că venim, permanent, cu soluții.

Mulțumesc cetățenilor din cartierul Găvana și zona Gârlei, pentru discuțiile constructive din această seară și pentru colaborarea continuă, în beneficiul tuturor!”

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Coaliția PSD – PNL și-a stabilit candidații. Iată lista la europarlamentare!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești

Ultimele articole