Accident între o mașină și un autobuz! Două persoane au ajuns la spital!

de | 31.10.2023 23:37 | Știri, Eveniment

Un accident rutier a avut loc, marți seara, în București.

În eveniment au fost implicate o mașină și un autobuz STB la intersecția dintre Bd. Octavian Goga și Bd. Mircea Vodă din București.

Două persoane au fost transportate la spital în urma evenimentului.

La data de 31 octombrie a.c., în jurul orei 21.00, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier la intersecția dintre Bd. Octavian Goga și Bd. Mircea Vodă.

Din informațiile preliminare, conducătoarea unui autovehicul, în vârstă de 56 de ani, care se deplasa pe Bd. Octavian Goga dinspre Splaiul Unirii, la intersecția cu Bd. Mircea Voda a intrat în coliziune cu un autobuz din cadrul Societății de Transport București, condus de un bărbat în vârstă de 41 de ani, care circula pe Bd. Mircea Voda”, informează Brigada Rutieră a Capitalei, potrivit Antena 3 CNN.

Foto Aleph News

Descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(VIDEO) Accident grav pe DN7! Un microbuz cu 12 pasageri implicat!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: