Raluka & Proiectul Balkanic în premieră la Club Hush Pitești

de | 31.10.2023 23:35 | Pitești, Lifestyle

  • Raluka & Proiectul Balkanic vin la Pitești!
concert la Hush
Vineri, 3 noiembrie Raluka & Proiectul Balkanic vin pentru prima dată la Club Hush să cânte și să ne încânte până-n zori de zi.
Biletele se găsesc atât în locație, cât și online pe YellowTickets https://www.yellowtickets.ro/…/raluka-proiectul…
Acestea au urmatoarele preturi:
  • Categoria VIP (in fata scenei): 140 RON
  • Categoria GOLD (parter): 110 RON
  • Categoria SILVER (etaj): 90 RON
Mai multe informații găsiți la numărul de telefon: 0733 956 283
concert la Hush
De asemenea trebuie precizat că în zilele de 1, 2 și 4 noiembrie, de la ora 20:00 atmosfera va fi întreținută de Costinela Toma.
Rezervări puteți face la numărul de telefon: 0733 956 283
Club Hush
Your kinda place.”

Costinela Toma este o artistă cu voce remarcabilă, îndrăgită de clienții Hush și cunoscută în peisajul artistic argeșean și nu numai.

RALUKA, pe numele său din buletin Alexandra Raluca Nistor s-a născut la Deva în anul 1989. Aceasta a absolvit Liceul de Muzică și Arte Plastice „Sigismund Toduță” din Deva,
În anul 2008 Raluka câștiga Marele Trofeu al Festivalului Internațional de Muzică Ușoară „George Grigoriu” iar în toamna aceluiași an se înscria la preselecțiile emisiunii concurs Megastar, pe parcursul emisiuniii făcând parte din formația Pepper Girls,
Din 2009 aceasta înccepe colaborarea cu DJ Sava alături de care cunoaște un real succes. Piese precum: „September” și „I Like (The Trumpet)” au stârnit reacții favorabile, atât din partea publicului, cât și a presei.
Despre proiectul Balkanic, Raluka declara că este un proiect de suflet.
Proiectul Balkanic este un proiect de suflet. Am pornit acest proiect impreuna cu Poke, cel mai bun acordeonist din tara, iar pe parcursul timpului am reusit sa am alaturi de mine o intreaga echipa, niste oameni minunati care fac acest proiect sa sune incredibil de bine. Sheby, Laur, Triff sunt cativa din oamenii care fac acest proiect sa sune asa bine. Imi doresc tare ca aceste piese sa ajunga la cat mai multi dintre voi si sa va bucurati de el asa cum noi de bucuram sa il cantam.”, a precizat în urmă cu ceva timp Raluka pentru traiestemuzica.ro

Club Hush este locul unde concertele prind viață iar Veranda by Club Hush este locul unde te poți bucura de momente de relaxare cu mâncare buna și băuturi alese!”

HushHush Veranda

Adresa: Str. Panselelor, Nr. 2

www.clubhush.ro

 

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Club Hush Pitești