Accident între un microbuz și un autoturism pe DN 14, în Sibiu! A fost activat Planul Roșu

de | 26.12.2023 19:19 | Național, Eveniment

Un grav accident rutier a avut loc, în această seară, pe DN 14, la ieșire din municipiul Mediaș, județul Sibiu.

Din primele informații, este vorba despre o coliziune între un microbuz de transport persoane și un autoturism.

Potrivit sibiu100.ro, în accident sunt implicate 7 persoane.

Având în vedere numărul mare de persoane, a fost activat Planul Roșu de Intervenție, iar circulația a fost oprită pe ambele sensuri.

La locul accidentului sunt mobilizate două echipaje SMURD dintre care unul cu medic, o autospecială de descarcerare, una de transport personal și victime multiple, una de stingere și trei autospeciale ale Serviciului Județean de Ambulanță.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române, șase persoane din microbuz au suferit leziuni, dar sunt conștiente, urmând să primească îngrijiri medicale.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Româneinformează că pe DN 14 Mediaș-Sighișoara, la ieșire din municipiul Mediaș, județul Sibiu, s-a produs un accident rutier între un microbuz de 8+1 persoane și un autoturism, eveniment în urma căruia, potrivit primelor date, șase persoane din microbuz au suferit leziuni, dar sunt conștiente, urmând să primească îngrijiri medicale.”, transmite Centrul INFOTRAFIC

Ajunse la locul accidentului, forțele de intervenție au constatat că în urma impactului dintre cele două autovehicule, şapte persoane au fost rănite și anume: șoferul autoturismului, un bărbat de 36 de ani, dar și o femeie, în vârstă de 33 de ani, din Sighişoara, pasageră în autoturism.

Răniți au fost și pasagerii microbuzului( un bărbat în vârstă 47 de ani din Mureş, două femei din Mediaş, de 31 şi 36 de ani şi un medieşean în vârstă de 23 de ani), dar și șoferul acestuia.

În urma evaluării medicale la faţa locului, toate cele şapte persoane implicate în evenimentul rutier au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate, iar Planul Roşu de Intervenţie a fost dezactivat.

Traficul este în continuare blocat, iar poliţiştii rutieri sunt la faţa locului şi continuă cercetările.

Sursă foto: sibiu100.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Risc mare de avalanşă în Munţii Făgăraş, la altitudini de peste 1800 de metri

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Sibiu