anchetaonline.ro

O mașină s-a răsturnat la Priboieni! Victimă de 20 de ani preluată de SMURD!

de | 27.04.2022 17:40 | Știri, Eveniment, Județean

Accident rutier petrecut în după amiaza acestei zile în comuna Priboieni. Conform primelor date, o maşină s-a răsturnat în afara carosabilului , iar la locul accidentului a fost solicitată intervenţia Pompierilor care au plecat dinspre Grada de Intervenţie Topoloveni cu o ambulanţă SMURD şi o autospecială de stingere cu apă şi spumă.

Slavatorii ajunşi la faţa locului informează că o fată de 20 de ani este victimă în acest accident şi că tânăr a fost deja preluată de SMURD pentru a fi transportată spre spital!

Revenim în scurt timp cu detalii.

O mașină s-a răsturnat la Băbana şi femeie de 27 de ani rănită

În cursul zilei de ieri, două astfel de accidente au avut loc pe teritoriul judeţului nostru.

Primul incident similar s-a întâmplat pe traseul dintre Piteşti şi comuna Băbana, pe DJ 703, în urcare, în zona Releului, așa cum este cunoscută.

La fața locului au intervenit pompierii de la Detașamentul Pitești cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

O femeie de 27 de ani a fost victimă în acest caz, ea primind ajutor calificat de la echipajele SMURD la faţa locului
Accidentul s-a petrecut, conform datelor inițiale, după ce două mașini s-au lovit puternic, una dintre ele răsturnându-se în afara părții carosabile.
accident la babana

Pompierii au asigurat măsuri specifice de prevenire și stingere ale incendiilor la autoturismul care prezenta scurgeri de lichide

Golf pus cu cracii în sus în dreptul Colegiului Zinca Golescu!

A urmat – în timpul serii trecute – un incident auto care putea să aibă urmări grave, petrecut chiar în centrul Piteştiului, în zona Colegiului Zina Golescu.

Mașina, un Golf 5, în care se aflau patru tineri a fost acroșat de o dubă, moment în care șoferul a pierdut controlul volanului.

Autoturismul a fost proiectat între colțul unei clădiri și un stâlp. Din fericire, nu au fost victime.

278413005 5167572413308851 3585680583492062327 n - O mașină s-a răsturnat la Priboieni! Victimă de 20 de ani preluată de SMURD!


Citește, de asemenea, pe anchetaonline.ro :

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Băbana | ISU | Kaufland | Pitești | SMURD | Topoloveni