anchetaonline.ro

Ionuț Lazăr – new entry în proiectele imobiliare!

de | 27.04.2022 17:40 | Județean, Economic, Lifestyle

„Vreau să fie casa în care eu să îmi doresc să locuiesc!”, a mărturisit Ionuț Lazăr

De la transport rutier de marfă face trecerea către zona imobiliară. Ionuț Lazăr, unul dintre managerii International Lazăr Company, surprinde printr-un nou domeniu în care investește, cel al dezvoltării de cartiere rezidențiale. Acesta este un proiect personal, care nu are nicio legătură cu tatăl său, celebrul om de afaceri Ion Lazăr, fondatorul International Lazăr Company.

Lazăr Residence va oferi două tipuri de locuințe

Viitorul cartier rezidențial va fi amplasat în satul Valea Ursului, str. Boierului, din comuna Bascov. Deocamdată, se lucrează la proiect, se urmează procedurile pentru obținerea tuturor actelor necesare, urmând ca în câteva luni să se intre efectiv în lucru și să se deschidă șantierul.

Conform informațiilor date publicității pe pagina oficială a Lazăr Residence de pe Instagram, în cadrul complexului rezidențial vor fi două tipuri de case, cu următoarele caracteristici:

  • Locuință mare:

Parter: living + loc de luat masa, birou (dormitor), bucătărie, baie, garaj

Etaj: 3 dormitoare, 2 băi

Suprafață construită: 113 mp + 35 mp garaj

Suprafață desfășurată: 218,22 mp

Suprafață utilă: 73,17 mp + 75,85 mp = 145,02mp

Terasă: 9 mp

Balcon: 6,35mp + 9,25 mp.

  • Locuință mică:

Parter: living + loc de luat masa, bucătărie, baie, terasă.

Etaj: 2 dormitoare, 1 baie; Matrimonial + dressing și baie

Suprafață construită: 86 mp

Suprafață desfășurată: 183 mp

Suprafață utilă: 113,27 mp

Terase: 15 mp + 6,32 mp

Balcon: 5 mp.

Investitorul și dezvoltatorul acestui proiect rezidențial, Ionuț Lazăr, ne-a declarat că este un proiect de suflet și că este atent la fiecare detaliu, intenția sa fiind aceea de a realiza case în care să își dorească să locuiască chiar el.

ionut lazar 1 - Ionuț Lazăr - new entry în proiectele imobiliare!

„O să fie un cartier din 15 – 20 de case, armonizate între ele, ne orientăm și către alimentarea cu energie verde, cu panouri solare. Proprietățile vor avea 500 mp, cu amprenta casei de 100 mp. Îmi doresc să fie ceva frumos, fiecare casă din ansamblu să fie așa cum trebuie, să respecte toate standardele de calitate și confort, o casă pe care  să o fac ca și cum mi-aș construi propria locuință.”, ne-a povestit omul de afaceri.

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/oana-bahrim/" target="_self">Oana Bahrim</a>

Articol scris de Oana Bahrim

Jurnalist cu 18 ani de experiență în presă cu peste 5000 de titluri publicate și cu implicare în numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: