Accident grav între două autoturisme la Merișani! Doi italieni și un argeșean au ajuns la spital

de | 31.10.2023 08:50 | Eveniment, Județean

Informații Noi

Un grav accident rutier a avut loc, luni seară, pe DN7 C, în localitatea Merișani. Două autoturisme s-au ciocnit frontal, iar în urma impactului, trei persoane au ajuns la spital.

Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș s-a stabilit că, un tânăr de 23 de ani, cetățean italian, care conducea un autoturism, pe DN7 C, dinspre Curtea de Argeș către Pitești, într-o curbă la dreapta, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a intrat în coliziune cu un autoturism, condus, din sens opus, de un tânăr de 18 ani, din Mălureni.”, transmite IPJ Argeș

Din păcate, în urma accidentului, ambii șoferi, atât tânărul de 23 de ani, cetățean italian, cât și cel de-al doilea șofer, un tânăr de 18 ani din Mălureni, au fost răniți și au ajuns la spital. De asemenea, rănit a fost și un pasager din primul autoturism, un bărbat de 55 de ani, cetățean italian.

Șoferii au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs.

Știrea inițială

Nu au fost identificate victimei încarcerate, pompierii asigurând măsurile specifice pentru evitarea izbucnirii unui posibil incendiu.

Echipajele medicale ale SAJ au preluat trei victime și le-au transportat la spital.

Drumul dintre Pitești și Curtea de Argeș a fost blocat la Dobrogostea o oră.

 

WhatsApp Image 2023 10 30 at 19.08.33 - Accident grav între două autoturisme la Merișani! Doi italieni și un argeșean au ajuns la spital

Informații inițiale

Un accident rutier s-a petrecut, în urmă cu doar câteva momente, în comuna Merișani, județul Argeș.

Potrivit primelor informații transmise de către reprezentanții ISU Argeș, evenimentul s-a produs între două autoturisme.

La fața locului se deplasează pompierii cu o autospecială de intervenție, alături de un echipaj al SAJ.

sursă foto ISU Argeș

Ciiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Argeș: Un șofer beat criță a produs un accident rutier!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Merișani