Recea: Un motociclist de 63 de ani a intrat într-un podeț și a fost proiectat într-un gard!

de | 31.10.2023 09:11 | Importante, Eveniment, Județean

Informații noi

Accident la Recea! Un motociclist de 63 de ani a ajuns la spital

Un motociclist de 63 de ani, din Recea, a ajuns la spital, în urma unui accident rutier în care a părăsit partea carosabilă, a intrat într-un podeț și a fost proiectat într-un gard.

Luni seară, în jurul orei 18.30, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești au fost sesizați, cu privire la faptul că, în localitatea Recea a avut loc un accident rutier în care este implicat un motociclist.

În urma apelului, la fața locului s-au deplasat oamenii legii care au constatat că cele sesizate se confirmă.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Costești, care, din primele verificări, au stabilit că, un bărbat de 63 de ani, din Recea, care conducea o motocicletă, pe DC 122, către satul Recea, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a părăsit partea carosabilă, a intrat într-un podeț și a fost proiectat într-un gard.

Din păcate, în urma accidentului, motociclistul a fost rănit ușor și transportat la spital.

Din cauza rănilor, acesta nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, însă i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Potrivit IPJ Argeș, în urma verificărilor efectuate de polițiști, oamenii legii au constatat că motocicleta figura cu autorizația de circulație expirată.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și punerea în circulație sau conducerea unui autoturism neînmatriculat.

Știrea inițială

Un accident rutier, în care a fost implicat un motociclist, a avut loc, în urmă cu doar câteva momente, în localitatea Recea.

Conform primelor informații transmise de către reprezentanții ISU Argeș, bărbatul, în vârstă de 63 de ani, a ieșit de pe zona carosabilului.

La fața locului au intervenit un echipaj SMURD de prim ajutor calificat de la Secția de Pompieri Costești, alături de un echipaj al SAJ.

Motociclistul a fost preluat de către paramedicii SMURD, urmând să fie transportat la spital. Bărbatul prezintă multiple traumatisme.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Accident între două autoturisme în Merișani – 3 victme au ajuns la spital!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: