Incendii de vegetație la Mioveni! S-au întins pe aproximativ 10.000 mp

de | 31.10.2023 09:35 | Mioveni, Administrație

Reprezentanții Primăriei orașului Mioveni au transmis pe pagina de socializare faptul că două incendii de vegetație au fost lichidate ieri de către Detașamentul de Pompieri Mioveni și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Mioveni. Acestea s-au întins pe o suprafață totală de aproximativ 10.000 mp.
Incendii Mioveni
Focarele au fost reperate în zona Kaufland, la distanțe foarte apropiate unul de celălalt iar cauza probabilă ar fi fost focul în aer liber, lăsat nesupravegheat.
Incendii Mioveni
Administrația locală atrage atenția asupra faptului că folosirea focului deschis pentru igienizarea terenurilor, arderea gunoaielor, a deșeurilor și a altor materiale combustibile poate avea consecințe grave, atât asupra mediului înconjurător, cât și asupra proprietății sau chiar vieții oamenilor, iar fapta se pedepsește cu amendă sau chiar închisoare.
Foto: Facebook Primaria Mioveni

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

S-a stins din viața eroul argeșean, generalul Constantin Năstase!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mioveni

Ultimele articole