Cristian Gentea: ”Se lucrează intens la Promenada Argeșului”

de | 31.10.2023 10:05 | Administrație, Pitești

Luni au început lucrările în zona de promenadă a râului Argeș, fiind închisă circulației pietonale până vineri, 03 noiembrie. Cristioan Gentea, primarul Piteștiului, a postat astăzi câteva imagini din zona lucrărilor precizând că în curând ”malul drept al râului, parcul Lunca Argeșului, parcul Ștrand, parcul Prundu și cartierul Tudor Vladimirescu vor comunica prin trasee pentru bicicliști și pietoni!”.

În zona de promenadă a râului Argeș se desfășoară lucrări de asfaltare în cadrul obiectivului de investiții ”Realizarea de piste pentru bicicliști, inclusiv pentru recreere, de-a lungul râului Argeș”, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020. Prin aceste lucrări se vizează realizarea unui traseu de piste pentru biciclete care să comunice cu zonele de interes de pe malul drept al râului Argeș: Parcul ”Lunca Argeșului”, Parcul Ștrand, parcul Prundu, cartierul Tudor Vladimirescu.

”De joi, se va placa cu piatră naturală zona asfaltată”

”Se lucrează intens la Promenada Argeșului, în cadrul obiectivului de investiții „Realizarea de piste pentru bicicliști, inclusiv pentru recreere, de-a lungul râului Argeș”.

A fost turnat stratul de asfalt și a început montarea gardului.

De joi, se va placa cu piatră naturală zona asfaltată.

În curând, Promenada Argeșului va arăta așa cum ne dorim cu toții, iar malul drept al râului, parcul Lunca Argeșului, parcul Ștrand, parcul Prundu și cartierul Tudor Vladimirescu vor comunica prin trasee pentru bicicliști și pietoni!”, a transmis primarul Piteștiului Cristian Gentea.

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea.

Citioți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Incendii de vegetație la Mioveni! S-au întins pe aproximativ 10.000 mp

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cristian Gentea

Ultimele articole