Prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”. Vin bani pentru strada Moșteni din Rociu

de | 31.10.2023 10:15 | Rural, Economic

Ministrul Adrian Ioan Veştea a semnat luni 40 de noi contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, în valoare totală de 486.348.968,44 de lei. Pe lista contractelor semnate este și unul din Argeș.

Contractele, semnate împreună cu o parte dintre beneficiarii proiectelor, vizează reabilitarea și modernizarea drumurilor de interes local, înființarea sau extinderea sistemelor de alimentare cu apă potabilă, a rețelelor de canalizare și a stațiilor de epurare a apelor uzate, extinderea unor conducte de distribuție a gazelor naturale, precum și construirea sau reabilitarea unor poduri și podețe, anunță Ministerul Dezvoltării în comunicarea publicată.

”Nu trebuie să uităm că suntem în serviciul public, iar eforturile noastre trebuie concentrate spre îndeplinirea angajamentelor pe care ni le-am asumat în fața cetățenilor! De aceea, atât eu, cât și colegii mei din minister suntem în contact permanent cu autoritățile locale pentru implementarea proiectelor pe care le derulează sau urmează să le implementeze pentru că, doar împreună și prin eforturi constante, putem contribui la acea modernizare și eficientizare a statului pe care ne-o dorim atât pentru noi, cât și pentru generațiile viitoare!”, a precizat ministrul dezvoltării, potrivit sursei citate.

Proiectul din Argeș ce a primit finanțare este: ”PT+CS+DE Modernizare drum local strada Moșteni (fostă Bisericii), în comuna Rociu, județul Argeș” – 659.724,53 lei.

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Un buget de aproape 169 milioane euro. Mâine se deschide apelul de proiecte ”Digitalizarea în educație”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ministerul Dezvoltării