EL este bărbatul care și-a pierdut viața în accidentul de pe A1

de | 23.04.2024 19:06 | Eveniment, Importante, Județean

Accident mortal pe A1! Bărbat străpuns de glisieră!

Un accident teribil a avut loc marți seara, pe autostrada A1, pe sensul de mers București-Pitești. A.V, un bărbat de 38 de ani, din Dobrești, a sfârșit teribil. Acesta era căsătorit și avea doi copii.

fe97ca00 c0e8 4b6c 9757 adee739da2fe - EL este bărbatul care și-a pierdut viața în accidentul de pe A1

Mergea cu mașina de la București către Pitești, iar din cauza vitezei și a străzii ude la kilometrul 82 a pierdut controlul volanului.

Mașina a intrat în parapetul din fier care desparte cele două sensuri de mers. Glisiera a pătruns prin motor și a ieșit prin portbagaj. Șoferul, care era singur în mașină, a fost pur și simplu sfârtecat. Picioarele și o mână i-au fost amputate, iar trupul a fost efectiv mutat înspre portbagaj.

autostrada - EL este bărbatul care și-a pierdut viața în accidentul de pe A1

La fața locului au ajuns echipaje de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență, pompierii și descarcerarea precum și un echipaj de la Serviciul de ambulanță Argeș. În zadar au încercat medicii de pe ambulanță să îl salveze pe bărbat, acesta fiind declarat decedat în cele din urmă.

Este o anchetă acum la fața locului, din primele cercetări reiese că șoferul, care este din comuna argeșeană Dobrești, a mers cu viteză și a pierdut controlul volanului, strada fiind udă.

Rămâne ca în urma cercetărilor să se afle, cu exactitate, în ce împrejurări s-a petrecut tragedia. Oamenii legii au întocmit dosar penal.

În urma producerii accidentului, circulația a fost oprită timp de aproximativ o oră, pe a doua bandă.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Argeșean cu tupeu! S-a urcat la volan deși avea permisul anulat

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole