Argeșean cu tupeu! S-a urcat la volan deși avea permisul anulat

de | 23.04.2024 16:08 | Județean, Eveniment

Inconștiență din partea unui bărbat de 47 de ani, din Corbeni. S-a ales cu dosar penal după ce a fost prins de polițiști la volanul unui autoturism, având permisul anulat.

Pe 22 aprilie, în timp ce de deplasa pe raza comunei Valea Iașului, bărbatul a fost tras pe dreapta de polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Albeștii de Argeș, pentru un control de rutină.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, cu ajutorul unui dispozitiv din dotare ce utilizează aplicația eDAC, oamenii legii au constatat că bărbatul de 47 de ani figurează cu dreptul de a conduce anulat.

În urma ispravei sale, argeșeanul s-a ales cu dosar penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost
săvârșită.

Depistat de polițiști conducând, deși avea dreptul de a conduce suspendat

Fără permis a condus și un bărbat de 34 de ani, din Craiova, județul Dolj.

Ieri, 22 aprilie, în jurul orei 09:00, craioveanul care conducea o autoutilitară pe str. Victoriei din orașul Costești. El a fost tras pe dreapta de polițiști, iar în urma verificărilor, oamenii legii au constatat că bărbatul figurează cu dreptul de a conduce suspendat.

Prin urmare, și șoferul din Craiova s-a ales cu dosar penal.

Foto descriptiv Facebook Poliția Română

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Bărbat din Poiana Lacului reținut după ce a încălcat ordinul de protecție față de fosta concubină!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Corbeni

Ultimele articole