Accident mortal în apropiere de Sighișoara! Victima este o tânără de 22 de ani

de | 07.04.2024 11:13 | Știri

O tragedie s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică în apropiere de Sighișoara.

În urma unui accident rutier grav, două victime au rămas încarcerate într-o mașină. O tânără a murit la spital, iar un bărbat este în stare gravă.

Evenimentul a fost anunțat în jurul orei 23:50, potrivit ISU Sibiu.

Impactul dintre cele două autoturisme s-a produs „pe DJ 143A la ieșirea din localitatea Laslea spre Sighișoara”.

La locul producerii accidentului au fost solicitate două echipaje SMURD Sibiu, o ambulanță SAJ și un echipaj SMURD din cadru ISU Mureș.

În mașină se aflau două persoane, un bărbat în vârstă de 21 de ani conștient și o femeie în vârstă de 22 de ani în stop cardio-respirator. Ambele victime erau încarcerate. S-au efectuat manevre de descarcerare, scrie Mediafax.

Echipajul SAJ și SMURD Sighișoara au preluat femeia și au aplicat de îndată protocolul de resuscitare, deplasându-se spre spitalul din Sighișoara. În cele din urmă, femeia a decedat la spital.

Bărbatul a primit îngrijiri medicale întrucât a suferit multiple traumatisme și a fost transportat spre UPU Sibiu, devenind inconștient.

A fost transportat de echipajul SMURD cu medic la UPU Sibiu inconștient și intubat”, au informat reprezentanții ISU.

Foto descriptiv.
Sursa Foto Digi24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(VIDEO) Accident rutier grav în Trivale!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: