anchetaonline.ro

Accident mortal în Argeș! Autoutilitară răsturnată într-o râpă

de | 20.12.2022 08:54 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean

Un accident rutier grav s-a produs în cursul nopții de luni pe un drum forestier din localitatea argeșeană Berevoiești. O femeie a sunat la 112 anunțând evenimentul rutier: o autoutilitară s-a răsturnat într-o râpă.

În urma accidentului, șoferul, un bărbat de 36 de ani, a rămas încarcerat. Ajunși la fața locului, polițiștii și medicii de pe ambulanță au constatat că bărbatul se afla în stare de inconștiență. Au fost efectuate manevre de resuscitare, însă, din nefericire, nu au avut succes, fiind declarat decesul.

Potrivit primelor verificări, se pare că șoferul, din Berevoiești, care conducea autoutilitara încărcată cu lemne, pe un drum forestier din localitate, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a răsturnat într-o râpă, unde a lovit un copac.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili în ce circumstanțe s-a produs accidentul rutier. De asemenea, va fi efectuată autopsia medico-legală.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

El este tânărul mort în accidentul din Budeasa! Leonard abia se căsătorise

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: