anchetaonline.ro

El este tânărul mort în accidentul din Budeasa! Leonard abia se căsătorise

de | 19.12.2022 10:52 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Importante, Județean, Rural

Tragedie înainte de Crăciun! Tânărul în vârstă de 20 de ani, din Merișani, care s-a răsturnat cu mașina, în cursul nopții de sâmbătă, în Budeasa, a murit.

Leonard a rămas prins sub mașina pe care o conducea, după ce a ieșit din decor și s-a răsturnat. El a fost scos de sub autoturism și resuscitat zeci de minute, fiind readus la viață. Ulterior a ajuns la spital, în comă.

În mașină cu Leonard se afla o fată de 13 ani, care a scăpat ca prin minune, având doar câteva zgârieturi.

Autoturismul în care se aflau cei doi s-a răsturnat într-o curbă ușoară, ajungând pe un câmp, iar ocupanții au fost aruncați din afara mașinii.

de accident

Băiatul se afla în stare critică. Din nefericire, inima tânărului din Merișani a încetat să mai bată, duminică, lăsând în urmă o familie îndurerată.

Potrivit familiei tânărului, Leonard se căsătorise de puțin timp, însă nu a avut timp să se bucure de viața de familie așa cum și-ar fi dorit.

Tragedia i-a șocat pe toți cei care l-au cunoscut, iar după moartea tânărului, au început să curgă mesajele de condoleanțe pe rețelele de socializare.

leonard tanar mort accident - El este tânărul mort în accidentul din Budeasa! Leonard abia se căsătorise

Dumnezeu sa te ierte prieten drag, nici acum nu-mi vine sa cred ca ai plecat de langa noi. Sa ai grija de familia ta de acolo de sus. Dumnezei sa te aibă in preajma lui !”

„Dumnezeu sa te ierte prieten drag. Mi-ai fost ca un frate mai mare și chiar daca ai plecat de langa noi vei rămâne în inimile noastre mereu. Te iubim toți din suflet.
Drum lin spre cer prieten drag!”

„Dumnezeu să-l odihnească în pace!!
Prea de vreme ai plecat de lângă noi
Nepotul meu..mai bine muream eu si traiai tu.”, sunt câteva dintre mesajele sfâșietoare scrise de familia și prietenii lui Leonard.

Oamenii legii desfășoară cercetări pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul rutier.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(Video) Argeș – Șofer de 20 de ani prins sub mașina răsturnată la Budeasa

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: