Accident mortal pe DN1! Șapte victime, dintre care 3 copii

de | 01.06.2022 18:45 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Un accident cumplit de circulație a avut loc pe DN 1E 60, între localităţile Groşi şi Auşeu, din județul Bihor. Șoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra volanului și s-a izbit puternic de un copac, potrivit polițiștilor.

În urma impactului, toate cele șapte persoane care se aflau în mașină au fost rănite, printre care și trei copii. Din nefericire, dintre cei patru adulți răniți, o femeie a fost găsită în stop cardio-respirator. Inițial, paramedicii care au ajuns la fața locului și au efectuat maneverele de resuscitare, reușiseră să o stabilizeze. Însă, din păcate, femeia a decedat la spital.

Potrivit autorităților, în autoturism, un Ford Focus cu 5 locuri, se aflau 7 persoane, printre care și un bebeluș de 2 luni.

montaj-accident-auseu-31052022

Foto: ebihoreanul.ro

La locul tragediei au fost mobilizate peste 10 echipaje de pompieri și Salvare. Salvatorii au constatat că printre victime se aflau și trei copii, în vârstă de 2 luni, 3 ani și 13 ani. Aceștia au fost transportați la spital pentru îngrjiri medicale.

Echipajul de descarcerare a evacuat din autovehiculul avariat o femeie rămasă captivă între fiarele contorsionate, iar echipajele medicale și pompierii militari paramedici au procedat la evaluarea victimelor și acordarea îngrijirilor necesare celor 7 persoane, în cazul uneia dintre acestea, aflată în stop cardio-respirator, efectuându-se manevre de resuscitare” a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Crișana Bihor, Mr. Camelia Roșca.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Mădălin Cojocaru, polițistul mort, avea doar 42 de ani!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: ISU

Ultimele articole