Accident mortal! Un perete al casei s-a prăbuşit peste un bărbat, în Vaslui

de | 22.04.2024 22:37 | Știri, Eveniment

Tragedie într-o familie din Vaslui, acolo unde un bărbat a murit după ce un perete s-a prăbușit peste el în timpul unor lucrări de renovare a locuinței.

 Tragicul evenimentul s-a petrecut în localitatea Mânjeşti, comuna Muntenii de Jos. Un bărbat, în vârstă de 64, lucra împreună cu fiul său pentru a renova locuința, transmite Inspectoratulu de Poliție Județean Vaslui,

Unul dintre pereți s-a prăbușit peste bărbatul de 64 de ani.

Fiul său a sunat la 112 de ani.

Poliţia Municipiului Vaslui a fost sesizată, prin apel la 112, cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 64 de ani, din localitatea Mânjeşti, comuna Muntenii de Jos, ar fi fost lovit de un perete de lut, în timp ce efectua lucrări de renovare a locuinţei, împreună cu fiul acestuia.

Bărbatul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui unde, din nefericire, a decedat”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, citat de Agerpres.ro. 

Aktual24/ descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(VIDEO) Ion Sănduloiu, directorul Salvamont Argeș: “În acest momentt, riscul de avalanșă este de gradul 3!”

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole