Ibis Styles Piteşti – nominalizat la premiile Top Hotel Awards 2024

de | 23.04.2024 07:30 | Din ediția tipărită, Economic, Pitești

O competiţie menită să premieze excelenţa şi performanţele manageriale în industria ospitalităţii este Top Hotel Awards 2024. Gala Top Hotel Awards vine ca o recunoaștere a muncii şi a eforturilor pe care industria hotelieră din România le depune zi de zi, performanța și investițiile în industria ospitalității, dar și echipele și persoanele care au inspirat și au perseverat în ultimul an fiind celebrate pe 28 mai.

Printre nominalizările la categoria „Hotel Opening of the Year” se numără şi Hotel Ibis Styles din Piteşti, inaugurat recent în locul fostului Hotel Argeş, din centrul oraşului. Categoria se adresează hotelurilor noi, inaugurate în perioada mai 2023 – martie 2024, şi care au avut un impact deosebit în piaţa serviciilor turistice.

Ibis Styles Piteşti este fostul Hotel Argeş

Anul trecut, Hotel Argeş, una dintre cel mai bine cotate unităţi de cazare din Piteşti, a devenit Ibis Styles după ce celebrul lanţ internaţional a semnat un acord de franciză cu firma argeșeană HR Eden 2007, care deține hotelul. Inaugurarea noii unități turistice a fost precedată de o renovare a hotelului de trei stele situat în centrul orașului Pitești, conceptul de design care a stat la baza reamenajării celor 45 de camere fiind creionat în jurul evenimentului emblematic al oraşului, „Simfonia Lalelelor”.

Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Cât de costă să petreci Paştele la pensiunile din Argeş

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/nadia-ciochina/" target="_self">Nadia Ciochina</a>

Articol scris de Nadia Ciochina

Jurnalist de investigații și editor, cu 19 experiență în presă, autor și coordonator pentru numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ibis Styles | Pitești | Simfonia Lalelelor

Ultimele articole