Accident provocat de o șoferiță din Mioveni! A băut bine, iar apoi s-a urcat la volan

de | 26.08.2022 16:22 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean, Mioveni, Rural

Cazurile în care șoferițele urcă la volan după ce consumă alcool, au început să fie din ce în ce mai frecvente în ultima perioadă.

Mai grav este că inconștiența acestor conducători auto poate duce la adevărate tragedii, în urma accidentelor rutiere produse din cauza lor.

Este și cazul unei șoferițe de 51 de ani, din Mioveni, care miercuri, pe 24 august, a decis să plece cu mașina în localitatea Albota, deși băuse bine înainte.

Astfel, la un moment dat, femeia a pierdut controlul asupra volanului și a făcut accident. Din fericire, în urma evenimentului rutier nu au fost persoane rănite și nici alte autoturisme implicate, rezultând doar pagube materiale.

Ajunși la fața locului, polițiștii au verificat-o pe șoferiță cu aparatul etilotest, iar valoarea a fost mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Femeia a fost condusă la spital pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma pățaniei, femeia de 51 de ani s-a ales cu dosar penal, iar permisul de conducere i-a fost reținut.

Foto descriptiv Replica

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Eveniment rutier cu victimă în zona Finanțe, Pitești!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mioveni