Accident provocat de un polițist! Bărbatul a fugit de la locul cu pricina

de | 16.01.2023 08:45 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Un accident rutier grav a avut loc în noaptea de vineri, 13 ianuarie, pe un drum din Turnu Măgurele, județul Teleorman, acolo unde un polițist a fost implicat.

Bărbatul, în vârstă de 43 de ani, a fugit de la locul cu pricina, sperând că va scăpa. Conform Antena 3, ar fi vorba despre un agent de poliție, iar acesta ar fi fost în mașină cu fratele primarului din localitatea Plosca, Teleorman.

Din primele cercetări, reiese că mașina condusă de polițist a tăiat calea unui alt autoturism condus de o femeie de 29 de ani. În urma impactului puternic, patru persoane care se aflau în autovehiculul condus de femeie, au fost rănite, ajungând la spital.

Însă, polițistul nu a oprit, ci și-a continuat drumul ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Din nefericire pentru el, întreaga scenă a fost surprinsă de camerele de supraveghere din zona respectivă.

Ulterior, bărbatul a ajuns la poliție pentru a declara accidentul. Potrivit Digi 24, el ar fi refuzat testarea cu alcooltestul, fiind dus la spital pentru recoltarea probelor biologice. Se pare că acesta ar fi fost băut în momentul producerii evenimentului rutier.

Foto Digi 24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Un bărbat din Argeș, arestat la domiciliu – s-a spânzurat!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: