Andrew Tate lăsat fără permis, după ce a zburat cu 138 km/h prin Băiculești

de | 16.01.2023 08:58 | Știri, Lifestyle, Național

Reținuți în data de 30 decembrie și menținuți în arest până la 30 ianuarie, frații britanici Andrew și Tristan Tate sunt acuzați de constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de persoane și viol. Cei doi au ieșit în evidență pe rețelele sociale prin opulența cu care se afișau, de la mașini extrem de scumpe la teancuri de bani și petreceri cu femei, având în portofoliu chiar și o relație cu Bianca Drăgușanu. Andrew Tate, unul dintre cei doi influenceri interziși pe rețelele sociale, din cauza ideilor misogine exprimate, a trecut și prin instanțele argeșene.

La începutul anului 2021, Andrew Tate a fost surprins gonind prin comuna Băiculești, localitate situată între Curtea de Argeș și Pitești, cu viteza de 138km/h. Britanicul se afla la volanul uneia dintre bijuteriile sale pe patru roți pe care le are în proprietate. Acesta a fost amendat cu 1.305 lei și s-a ales cu permisul suspendat pentru 90 de zile. Vedeta nu s-a împăcat cu decizia polițiștilor și a contestat procesul-verbal, negând practic faptul că a condus cu mult peste limita de viteză permisă în localitate. În instanță a solicitat anularea procesului-verbal și înlocuirea sancțiunii cu un avertisment. În fața judecătorilor de la Curtea de Argeș, Andrew Tate a fost reprezentat de același avocat care îi apără și în dosarul DIICOT, Eugen Vidineac.

„Petentul nu a recunoscut săvârșirea faptei și nu a reușit să facă dovada susținerilor sale, referitoare la împrejurarea că nu a săvârșit fapta imputată, respectiv că nu a circulat cu viteza reținută în procesul-verbal. Totodată, contrar susținerilor petentului, înregistrarea video depusă de intimat demonstrează fără dubii că petentul a circulat cu viteza reținută în procesul-verbal contestat, deplasându-se în localitate, întrucât se pot observa garduri, podețe și case”, se arată în sentința Judecătoriei Curtea de Argeș, menținută de Tribunalul Argeș, citată de ziarul adevărul.ro.

Și aceasta nu a fost prima dată când a rămas fără permis în România. În iunie 2019, a dat peste cap radarul din localitatea Olteț, pe drumul dintre Sibiu spre Brașov. Își conducea Lamborghiniul cu 124 km pe oră. Și atunci a contestat procesul-verbal de contravenție, motivând că viteza trecută în procesul-verbal nu a fost cea reală. În timpul procesului chiar a invocat că pe el, ca cetățean britanic, chiar l-a afectat emoțional acest incident, pentru că nu a înțeles motivul sancționării și nici modul de soluționare. Însă, cu toate văicărelile și negările, tot a rămas fără permis, înregistrările radarului dovedind că a sfidat limita de viteză.

Andrew Tate este un fost luptător de kick-boxing din Regatul Unit. A intrat în atenția presei după ce a fost eliminat din tv-show-ul Big Brother, în urma apariției unei filmări în care părea că lovește o colegă cu o curea. S-a mutat în România, părăsind Marea Britanie, după ce trei femei au depus plângeri pe numele său, acuzându-l de viol. În aprilie 2022,  a început ancheta DIICOT care a dus la reținerile din 30 decembrie 2022, după ce o tânără americană și-a alertat cunoscuții că este ținută cu forța într-o vilă a fraților Tate și forțată să facă videochat.

Parc auto de 20 milioane de dolari, cu exemplare rare

Frații Tate au o avere uriașă, numai în urma perchezițiilor fiind puse sub sechestru bunuri și bani în sumă totală de peste 3,5 milioane euro. Din parcul de mașini fac parte branduri din categoria de lux, modele exclusiviste, unele personalizate special pentru ei. Andrew Tate avea 33 de automobile, numai unul și unul, pe care și le-a și prezentat într-un reportaj publicat de revolutionaryprogramdesign.com.

În top 10, cele mai scumpe mașini deținute de Andrew Tate intră următoarele:

» Bugatti Chiron Pur Sport – 5.2 Million $ (exemplar foarte rar)
» McLaren 720S – 400,000 $
»McLaren 765LT – 382,000 $
»Rolls Royce Wraith – 380,000 $
» Ferrari 812 Superfast – 365,000 $
»Aston Martin DBS Superleggera – 316,000 $
» Porsche GT Street – 316,000$
» Mercedes B64 Brabus – 250,000 $
» Bentley Continental GT – 250,000 $
» Ferrari 458 Italia – 248,000 $

Andrew Tate declara pentru respectiva publicație că valoarea totală a colecției sale de mașini sare de 20 milioane de dolari.

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/oana-bahrim/" target="_self">Oana Bahrim</a>

Articol scris de Oana Bahrim

Jurnalist cu 18 ani de experiență în presă cu peste 5000 de titluri publicate și cu implicare în numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole