Accident tragic! Un bărbat a murit după ce o mașină a căzut într-o prăpastie

de | 03.06.2022 22:01 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Accident tragic, vineri, după ce o mașină de gunoi a căzut într-o prăpastie. În urma evenimentului rutier, un bărbat a murit, iar alți doi au fost răniți.

Tragedia a avut loc pe DN57B, între Oravița și Marila, județul Caraș-Severin, iar cei trei bărbați erau în timpul programului de lucru.

Potrivit cercetărilor preliminare, șoferul conducea autoutilitara de salubrizare pe DN 57B, în direcția Oravița, în momentul în care a pierdut controlul asupra volanului, iar mașina s-a răsturnat într-o râpă din stânga sensului său de deplasare.

Ajunși la fața locului, salvatorii au găsit un bărbat decedat, iar ceilalți doi, conducătorul auto și celălalt pasager, care au reușit să sară din mașină, au fost răniți. Victimele au fost transportate la spital.

Pompierii de la Oravița au intervenit cu o autospecială pentru stins incendii, una de descarcerare și o ambulanță SMURD. De asemenea, în zonă a ajuns și un echipaj de Ambulanță.

Omenii legii fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care a avut loc accidentul.

Sursa foto: RomaniaTv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Piteșteancă trimisă în judecată, după ce și-a șantajat amantul cu poze intime

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Caraș-Severin

Ultimele articole