1 miliard lei vechi pentru Sorin Apostoliceanu – leafa de la RATEN!

de | 03.06.2022 21:30 | Administrație, Importante

Deşi mai au timp încă aproximativ două săptămâni pentru a-şi actualiza declaraţiile de avere şi interese, o parte dintre aleşii locali ai Piteştiului au ales să scape de un stres şi să nu aştepte ultima zi pentru a îndeplini această obligaţie. Cu acest prilej, am aflat cât câştigă şi ce schimbări au intervenit în averile celor care conduc destinele municipiului reşedinţă de judeţ, pe parcursului ultimului an. Fostul viceprimar Sorin Apostoliceanu este unul dintre ei.

Jobul de lux – premiu de consolare pentru Apostoliceanu după pierderea primăriei!

Deşi a ratat fotoliul de primar al Piteştiului, astrele s-au aliniat cât se poate de bine pentru fostul viceprimar Sorin Apostoliceanu, în prezent simplu consilier local. Din declaraţia sa de avere actualizată, aflăm că, în 2021, acesta a încasat 105.912 lei (rezultând în jur de 13.000 lei pe lună) de la RATEN, acolo unde la sfârşitul lunii aprilie a anului trecut a fost uns director economic.

Apostoliceanu şi-a completat veniturile cu indemnizaţiile pe care le-a primit ca membru în Consiliul Local Piteşti (13.044 lei pe an) şi în calitate de consilier al fostului preşedinte al Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban (13.641 lei), dar şi cu salariul pe care l-a încasat de la Primăria Domneşti (7.696 lei în total anul trecut).

La rândul ei, soţia directorului economic de la RATEN, Ramona Apostoliceanu, a dublat veniturile familiei, aducând în casă peste 130.000 de lei din salariul de la primărie, alocaţia de creştere a copilului şi banii obţinuţi printr-un PFA pe care l-a înfiinţat pe numele ei anul trecut.

Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Apostoliceanu și Bănică – negociatori preferați pentru achizițiile de imobile ale Primăriei Pitești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/nadia-ciochina/" target="_self">Nadia Ciochina</a>

Articol scris de Nadia Ciochina

Jurnalist de investigații și editor, cu 19 experiență în presă, autor și coordonator pentru numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare: