Broscuțele țestoase din Expo-Parc vor fi mutate la Grădina Zoologică

de | 03.06.2022 21:01 | Știri, Administrație, După locație, După subiect, Pitești

Schimbare în Expo-Parc! Lacul din parc urmează să fie curățat, iar broscuțele țestoase vor fi mutate, în acest timp, la Grădina Zoologică din Pitești.

Acțiunea de curățire a lacului din Expo-Parc are loc, în fiecare an, la începutul lunii iunie. Cei care se ocupă de acest lucru sunt angajații societății Salpitflor Green S.A. Aceștia golesc lacul și îl curăță de mâl, ramuri, frunze și pietre, înainte de a fi reumplut.

Animalele care populează lacul – broaște țestoase, pești și rațe sălbatice – vor fi încredințate spre îngrijire angajaților de la Grădina Zoologică Pitești, săptămâna viitoare, până la finalizarea acțiunii, când vor reveni în habitatul lor obișnuit” transmite Primăria Municipiului Pitești.

Foto Facebook

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Atenție, șoferi! Locuri de parcare desființate în Pitești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Salpitflor Green

Ultimele articole