Locuri de parcare reabilitate în Pitești

de | 08.06.2022 10:50 | Știri, Administrație, După locație, După subiect, Pitești

Continuă măsurile luate pentru fluidizarea traficului rutier în municipiul Pitești. În luna mai, Primăria Pitești, prin Administraţia Domeniului Public, a executat lucrări de asfaltare și reabilitare a parcării aferente blocurilor B5, B6a, C13 + B2, din cartierul Banat.

În urma lucrărilor, în zonă există, acum, 45 de locuri de parcare marcate și reabilitate, pe o suprafață de aproximativ 1600 mp.

Locuri de parcare desființate pe Bulevardul Republicii

Totodată, în urmă cu câteva zile a fost făcută o schimbare și pe Bulevardul Republicii. Acolo au fost desființate locurile de parcare de pe partea dreaptă a carosabilului, după intersecția cu strada Tudor Vladimirescu și până la stația de autobuz.

bd-republicii-pitesti

Foto Facebook

Măsura a fost aplicată pentru a permite circulația autoturismelor pe trei benzi, în scopul fluidizării traficului rutier.

În acest sens, au fost montate indicatoare rutiere cu semnificația ,,Oprirea interzisă” însoțite de plăcuțe adiționale ,,Ridicare autovehicule”.

Foto Facebook

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Dezinsecție în Pitești! Când va avea loc cea de-a doua etapă

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bulevardul Republicii | cartier Banat | Pitești | Tudor Vladimirescu