Actor găsit decedat în locuința sa. Se afla în divorț cu soția

de | 08.06.2022 11:11 | Știri, Eveniment, Național

Actor găsit mort!

Sergiu Marocico, un actor de la Teatrului Național din Târgu Mureş a fost găsit decedat în locuința sa. Se pare că acesta s-ar fi sinucis.

Bărbatul se afla în plin divorț de soția sa și se pare că acesta avea chiar și ordin de inderdicție față de femeie.

Actorul și-ar fi încălcat ordinul de protecție ieri dimineață, a mers la locul de muncă al soției unde a provocat un scandal și ar fi fost violent.

Femeia a alertat oamenii legii iar în acel moment bărbatul s-a făcut nevăzut.

Un apel la 112 anunța în aceași zi faptul că din locuința actorului s-ar fi auzit zgomote însă în momentul în care oamenii legii împreună cu salvatorii de la ISU au ajuns la fața locului l-au găsit pe acesta fără suflare.

Bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare iar după ce a fost stabilit decesul, acesta a fost dus la I.M.L.Târgu Mureș.

Actorul avea 34 de ani și era tatăl unei fetițe.

 

 

img - Actor găsit decedat în locuința sa. Se afla în divorț cu soția

Foto: Facebook

 

 

La data de 7 iunie a.c., polițiștii din Mureș au fost sesizați, de către o femeie, cu privire la faptul că un bărbat din Târgu Mureș a încălcat ordinul de protecție emis de instanță împotriva sa, deplasându-se la locul de muncă al femeii, unde l-ar fi întâlnit și agresat pe partenerul acesteia.

Imediat de la sesizare, au fost demarate activități de verificare pentru depistarea acestuia și luarea măsurilor legale în consecință.

Totodată, la scurt timp, polițiștii au fost sesizați că, de la locuința acestuia, s-ar fi auzit un zgomot.

Polițiști, reprezentanți I.S.U. și un echipaj SMURD s-au deplasat la fața locului, au pătruns în locuință, unde l-au găsit pe bărbatul în cauză, decedat.

Acesta a fost transportat la I.M.L.Târgu Mureș, pentru efectuarea autopsiei, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

Totodată, din primele cercetări, nu au fost identificate urme care să indice faptul că acesta ar fi fost victima vreunei infracțiuni.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc incidentul, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș”, au transmis reprezentanții IPJ Mureş într-un comunicat.

 

actor decedat mures

Foto descriptiv

 

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: ISU | SMURD