Dezinsecție în Pitești! Începe o nouă etapă

de | 26.07.2022 21:41 | Știri, Administrație, După locație, După subiect, Pitești

Primăria Municipiului Pitești anunță că în noaptea de joi spre vineri va avea loc o nouă etapă a acțiunii de dezinsecție.

Se va desfășura între orele 22:00 și 05:00, atunci când vor fi efectuate servicii de dezinsecție pentru combaterea populațiilor de insecte vectoare de maladii transmisibile și generatoare de disconfort (insecte zburătoare și târâtoare: căpușe, țânțari, muște etc).

Astfel, vor fi folosite două tunuri de pulverizare vapori de substanță pentru dezinsecție, cu o rază de acțiune de până la 50 m pentru a acoperi zonele cu arbori și spații verzi, precum parcurile, străzile și aleile din jurul clădirilor.

Acțiunea se va desfășura în toate zonele orașului, inclusiv pe străduțele adiacente, în parcările și parcurile din cartiere.

dezinsectie pit - Dezinsecție în Pitești! Începe o nouă etapă

Foto Facebook

 

Stropirile vor fi efectuate de Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Pitești, care va folosi pentru dezinsecție substanța GYPERTOX FORTE. Produsul este avizat de Ministerul Sănătății – Comisia Națională a Produselor Biocide, face parte din grupa 3, tip 18 și se regăsește în Registrul național al produselor biocide avizate pentru profilaxia sanitar umană”, transmite Primăria Municipiului Pitești.

Dacă vremea va fi nefavorabilă, acțiunea dezinsecției va fi reprogramată.

Foto Facebook

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Argeșean acuzat de pornografie infantilă! Filma partidele de amor

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ministerul Sănătății | Pitești | Primăria Municipiului Pitești

Ultimele articole