La volanul unui bolid de lux- conducea cu 230 km/h pe A1

de | 26.07.2022 22:21 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Un șofer vitezoman a fost prins, marți, în timp ce conducea cu viteză amețitoare. Acesta se afla la volanul unui bolid de lux atunci când a fost suprins pe Autostrada A1 Deva – Nădlac, în județul Timiș, în timp ce se deplasa cu viteza de 230 de km/h.

În zona respectivă, viteza maximă admisă era de 130 de km/h.

Bărbatul, în vârstă de 46 de ani, a rămas fără permis pentru 120 de zile și a fost amendat cu suma de 1.305 lei.

La data de 26.07.2022, polițiștii din cadrul Brigăzii de Poliție Autostrăzi – A1 Deva – Nădlac au depistat în trafic, pe A1 la km 431, calea 2, sensul de mers Lugoj – Deva, în apropierea localității Margina din județul Timiș, un bărbat de 46 ani, care ar fi condus un autoturism cu viteza de 230 km/h pe un sector de drum limitat la 130 km/h.”, au transmis oamenii legii.

Amintim că România se află pe primul loc în ceea ce priveşte numărul de decese produse în accidente rutiere în anul 2021, conform unei statistici realizate la nivelul Uniunii Europene.

Rata mortalităţii în România din această cauză este mai mult decât dublă faţă de media europeană.

Foto Mediafax.ro

Citiți,de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Piteștean urmărit internațional- prins în trafic!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: autostrada A1

Ultimele articole