anchetaonline.ro

A accidentat o femeie gravidă și a fugit!

de | 27.01.2023 09:40 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

A accidentat o femeie gravidă și a fugit!

Incident șocant, seara trecută, în București, pe Drumul Gura Caliței. Un șofer a lovit cu mașina o femeie însărcinată și a fugit de la locul faptei.

Accidentul a avut loc în jurul orei 19:00, atunci când conducătorul unui autoturism E-Classe de culoare neagră, care se deplasa pe Drumul Gura Caliței în apropierea zonei rezidențiale Palladium din municipiul București, a surprins și lovit cu mașina femeia. După producerea accidentului, bărbatul a fugit.

Potrivit Știrileprotv.ro, femeia a ajuns la spital de urgență, însă din nefericire a pierdut sarcina.

În această dimineață, făptașul, un cetățean englez de naționalitate libaneză, în vârstă de 24 de ani, a fost prins în timp ce încerca să fugă din România. Bărbatul a fost depistat în punctul de frontieră din aeroportul municipiului Cluj-Napoca.

Oamenii legii l-au încătușat și l-au condus la audieri, la sediul poliției, pentru continuarea cercetărilor și luarea măsurilor legale în acest caz.

Foto Știrile Pro tv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(VIDEO) Un aparat de gătit improvizat de un piteștean putea să provoace o tragedie

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: