Acoperișul unei case din Curtea de Argeș, distrus de flăcări! Focul ar fi fost pus intenționat

de | 24.05.2024 07:57 | Județean, Eveniment, Importante

Informații noi 10:50

În urma incendiului izbucnit în această dimineață la o casă de pe strada Vișina din municipiul Curtea de Argeș, pe lângă acoperișul locuinței care a ars pe o suprafață de aproximativ 200 mp, flăcările au distrus și obiecte de mobilier și materiale textile.

Potrivit ISU Argeș, incendiul a fost localizat la podul locuinței, unde s-a manifestat generalizat la structura acoperișului, fiind întâlnite și degajări mari de fum.

Din păcate, a existat posibilitatea propagării flăcărilor la etajele inferioare, dar și la o construcție lipită de locuință.

Pentru a evita acest lucru, pompierii au acționat atât din interiorul casei, cât și din exteriorul acesteia, alimentând autospecialele cu apă de la un hidrant.

Din primele cercetări, se pare că focul ar fi fost pus intenționat.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru generarea incendiului.”, transmite ISU Argeș

Știrea inițială

Un incendiu a izbucnit, în această dimineață, într-o gospodărie din municipiul Curtea de Argeș.

A luat foc acoperișul unei case de pe strada Vișina, pe o suprafață de aproximativ 200 mp.

59171efd cd3b 4e98 b226 2a78bdd4ebe9 - Acoperișul unei case din Curtea de Argeș, distrus de flăcări! Focul ar fi fost pus intenționat 47279203 5d19 41dd 8706 effa9d6e6b20 1 - Acoperișul unei case din Curtea de Argeș, distrus de flăcări! Focul ar fi fost pus intenționat

La fața locului intervin pompierii de la Detașamentul Curtea de Argeș cu două autospeciale de stingere, o autospecială pentru salvare de la înălțime și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

402d9561 ed3d 4910 a620 32e4488b9f83 - Acoperișul unei case din Curtea de Argeș, distrus de flăcări! Focul ar fi fost pus intenționat e6d4aa83 fad7 44e2 a41c b5fcfe26b258 - Acoperișul unei case din Curtea de Argeș, distrus de flăcări! Focul ar fi fost pus intenționat

Din păcate, o persoană a suferit un atac de panică. Ea a primit îngrijiri medicale la fața locului, nefiind necesar transportul la spital.

Știre în curs de actualizare.

Sursă foto: ISU Argeș

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Au furat geanta unei femei, iar apoi au mers la cumpărături cu cardurile ei

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Curtea de Argeş

Ultimele articole