Au furat geanta unei femei, iar apoi au mers la cumpărături cu cardurile ei

de | 23.05.2024 23:25 | Național, Eveniment

Doi tineri, în vârstă de 24, respectiv 30 de ani, au ajuns după gratii după ce i-au furat geanta unei femei, iar apoi au făcut plăţi de 4.000 de lei cu cardurile ei.

Potrivit news.ro, incidentul a avut loc pe 25 martie 2024. În timp ce se aflau într-un mijloc de transport în comun, în Sectorul 2, cei doi bărbați i-au furat geanta femeii, în care se aflau o sumă de bani şi mai multe carduri şi ar fi efectuat ilegal plăţi cu cardurile bancare sustrase, la mai mulţi comercianţi.

Pentru administrarea de probatoriu, în cursul zilei de ieri, 22 mai, polițiștii au efectuat percheziții în București, la domiciliile celor doi.

În vederea completării materialului probator, la data de 22 mai 2024, au fost puse în aplicare două mandate de percheziţie domiciliară, în municipiul Bucureşti, bănuiţii fiind depistaţi şi conduşi la audieri. Prejudiciul total creat prin săvârşirea faptelor a fost estimat la peste 4.000 de lei. Faţă de cei doi a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi magistraţilor cu propunere legală”, au transmis reprezentanții Poliţiei Capitalei.

În urma perchezițiilor, cei doi au fost duși la audieri, ulterior fiind reținuți pentru 24 de ore.

Foto Ziarul Unirea

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Corbi. Pericol în trafic! Bărbat de 48 de ani prins băut la volan

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: București | Corbi