O procuroare din Piteşti îi va ancheta pe magistraţii cercetaţi penal

de | 24.05.2024 07:45 | Din ediția tipărită, Lifestyle, Pitești

La începutul săptămânii trecute, Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât înaintarea către procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a trei propuneri privind desemnarea procurorilor care să facă parte din structura de cercetare a magistraților. Unul dintre cei trei magistraţi propuşi de către CSM este Elena-Daniela Vlad, procuror în cadrul Secției urmărire penală la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Pitești.

Potrivit legislaţiei, procurorii desemnaţi în vederea efectuării urmăririi penale în cauzele prevăzute de art. 3 alin. (2) din Legea nr. 49/2022 vor investiga dosarele cu infracțiuni comise de magistrați.

Elena-Daniela Vlad are o experienţă de 15 ani în magistratură, debutând ca procuror în anul 2009, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti. La Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Piteşti a fost transferată începând de la 1 mai 2023.

Foto ilustrativ

Sursa foto: news.ro

Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Argeşeanca Diana Tămagă – numită şefă de secţie la Înalta Curte!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/nadia-ciochina/" target="_self">Nadia Ciochina</a>

Articol scris de Nadia Ciochina

Jurnalist de investigații și editor, cu 19 experiență în presă, autor și coordonator pentru numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Ultimele articole