Acțiune de ecologizare în Cocu! Codruț Bădescu: „Îmi doresc să fim un exemplu”

de | 26.09.2022 11:11 | Știri, După locație, După subiect, Lifestyle, Politic, Rural

Acțiune de ecologizare, organizată duminică, 25 septembrie, de către Codruț Bădescu, consilierul USR din localitatea Cocu.

Acțiunea s-a desfășurat într-o pădure din Cocu și a reunit mai mulți voluntari din localitate. Cu toții au reușit să strângă peste 100 de saci.

ecologizare cocu 2 - Acțiune de ecologizare în Cocu! Codruț Bădescu: „Îmi doresc să fim un exemplu”

Peste 100 de saci am strâns Din păcate, nu am reușit să terminăm, dar anul viitor poate ne vom întoarce. Temporar vom instala o pancartă prin care încercăm să oprim aruncatul de gunoaie acolo. De data aceasta am colectat selectiv – plasticul în saci destinat plasticului, iar deșeurile menajere în saci diferiți. Mai apoi i-am depozitat acasă la mine și îi voi păstra până în momentul când mașina de la salubritate îi va ridica. Nu degeaba inițiez aceste acțiuni de ecologizare. Îmi doresc să fim un exemplu. O comună frumoasă și curată va atrage investiții, antreprenori și va pune Cocu pe buzele multora, în sens pozitiv. Nimeni nu își doreste să se asocieze cu o localitate urâtă, plină de gunoaie, nimeni nu va mai vrea să locuiască, în viitor, într-un Cocu murdar. Nici măcar copiii crescuți de noi”, a transmis consilierul USR Codruț Bădescu.

ecologizare cocu 4 - Acțiune de ecologizare în Cocu! Codruț Bădescu: „Îmi doresc să fim un exemplu”

Codruț Bădescu nu este la prima inițiativă de acest fel, fiind recunoscut pentru campaniile de igienizare pe care le realizează cu ajutorul tinerilor din localitate. În urmă cu doi ani, împreună cu prietenii săi, a curățat șanțurile principalului drumului județean care traversează localitatea.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

O imprimantă și jucării oferite în dar unei grădinițe din comuna Cocu

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: USR