Acțiune a reprezentanților Agenției Naționale Antidrog la Analogue!

de | 26.08.2023 11:31 | Știri, Eveniment, Județean, Mioveni

Polițiștii din cadrul județului Argeș au acționat, în ultimele 24 de ore, în sistem integrat, fiind alături de jandarmii județului nostru și de reprezentanți ai altori instituții, cu scopul prevenirii și combaterii unor situații de risc pentru cetățeni, precum și al menținerii unui climat de ordine și siguranță publică.

Astfel, organele de lege au desfășurat activități informativ-preventive și s-a acționat în zonele cele mai aglomerate, cu scopul prevenirii și al combaterii criminalității stradale, dar și totodată a faptelor ce implică acte de violență, dar și pentru creșterea gradului de siguranță rutieră, fiind organizate 67 de filtre.

Polițiștii argeșeni au legitimat 932 de persoane, au fost verificate 677 de autoturisme și au fost efectuate 211 testări cu aparatele etilotest sau Drugtest.

În urma abaterilor constatate, în acest context, au fost aplicate 240 de amenzi, în valoare totală de aproximativ 54.000 de lei, dintre care 200 de sancțiuni au fost aplicate conform O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, iar 35 de sancțiuni au fost aplicate conform Legii 61/1991, privind normele de conviețuire socială.

În cadrul abaterilor constatate în fplan rutier, au fost reținute 8 permise de conducere și au fost retrase 12 certificate de înmatriculare.

Totdată, polițiștii din cadrul Compartimentului Analiza și Prevenirea Criminalității și Biroului Siguranță Școlară, împreună cu reprezentanții Agenției Naționale Antidrog și jandarmii din Argeș,  au intensificat activitățile informativ-preventive, la festivalul Analogue din Mioveni și în zonele cu aglomerări de persoane.

Au fost transmise recomandări cu privire la principalele măsuri de siguranță pentru protejarea bunurilor personale, precum și pentru prevenirea și combaterea consumului și traficului de droguri.

Aceste acțiuni vor continua în acest sfârșit de săptămână.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Casă înghițită de flăcări în Curtea de Argeș!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: