Mașină intrată într-un cap de pod, în Bascov! O fetiță de 3 ani a suferit un traumatism cranio cerebral!

de | 04.12.2022 15:47 | Știri, Eveniment, Importante, Județean

În urma evenimentului au rezultat două victime.

Echipajul SMURD a monitorizat și transportat la spital, pentru efectuarea de investigații medicale amănunțite, o minoră, în vârstă de aproximativ trei ani, care a suferit un traumatism cranio cerebral.

Cea de-a doua victimă, tot de sex feminin, a fost preluată și transportată la spital de către echipajul SAJ.”, anunță ISU Argeș!

Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș s-a stabilit că, un bărbat de 37 de ani, din București, care conducea un autoturism pe DN 7, pe raza localității Valea Ursului, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un cap de pod.

În urma accidentului, o femeie de 38 de ani, din București, și o minoră de 3 ani, pasagere în autoturism, au fost rănite și transportate la spital.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.”, anunță IPJ Argeș!

 

Știre inițială

Un accident rutier grav, în care este implicată o singură mașină, a avut loc în urmă cu doar câteva momente, în localitatea Bascov, zona Valea Ursului, acolo unde, din primele informații, un autoturism ar fi intrat într-un cap de pod.

La fața locului intervin pompierii de la Detașamentul Pitești cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat, alături de un echipaj SAJ.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Vechea modă continuă în Pitești! Drifturi pe străzile orașului!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: