Vechea modă continuă în Pitești! Drifturi pe străzile orașului!

de | 04.12.2022 14:41 | Știri, Eveniment, Pitești

Un bărbat de 33 de ani, din Pitești, a fost depistat în timp ce făcea drifuri prin Pitești, pe strada Depozitelor.

Mai mult de atât, bărbatul nu deținea nici documetele necesare.

Polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Pitești au depistat, pe strada Depozitelor din Pitești, un bărbat de 33 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism având un comportament agresiv în conducere, prin aceea că a realizat, intenționat, un derapaj, în vederea întoarcerii autovehiculului.

De asemenea, în urma controlului efectuat de polițiști, a reieșit faptul că, bărbatul nu avea asupra sa toate documentele necesare.

Ca urmare a celor constatate, conducătorul auto în cauză a fost sancționat contravențional, cu amenzi în valoare totală de aproximativ 1.600 de lei, conform OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, fiind aplicată măsura complementară de reținere a permisului de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 30 de zile.”, anunță IPJ Argeș.

Foto descriptiv. Foto Tvm Neamt

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Argeș! Weekend-ul bețivilor la volan!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole