Argeș! Weekend-ul bețivilor la volan!

de | 04.12.2022 15:45 | Știri

În decursul ultimelor zile, polițiștii argeșeni au depistat, în trafic, mai mulți șoferi după ce au consumat alcool, astfel:

 

În ziua de 01 decembrie a.c., în jurul orei 18:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Buzoești au depistat un bărbat de 52 de ani, din comuna Miroși, care conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu, în timp ce se afla sub influența alcoolului.

Având în vedere că, în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatului i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal, iar dreptul de conducere a fost suspendat, fiind eliberată dovadă înlocuitoare a permisului de conducere, fără drept de circulație.”, anunță IPJ Argeș.

 

În noaptea de 02 spre 03 decembrie a.c., în jurul orei 00:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Buzoești au depistat un bărbat de 47 de ani, din județul Teleorman, care conducea un autoturism, pe raza localității Popești, în timp ce se afla sub influența alcoolului.

Având în vedere că, în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatului i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.”, anunță IPJ Argeș.

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Vechea modă continuă în Pitești! Drifturi pe străzile orașului!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole