Un bărbat a ajuns la spital, în urma accidentului produs în Băbana

de | 28.09.2022 14:32 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean, Rural

Un apel la 112 anunța, miercuri, producerea unui accident rutier în comuna Băbana, în care au fost implicate două autoturisme.

În urma accidentului, un bărbat, în vârstă de 53 de ani a fost rănit. Acesta prezintă suspiciune de fractură la mâna stângă, potrivit reprezentanților ISU Argeș.

Bărbatul a fost transportat la spital pentru îngrjiri medicale.

Potrivit polițiștilor din cadrul Biroului Rutier Pitești, bărbatul de 53 de ani, din Pitești, se deplasa pe DJ 703E, în momentul în care a intrat în coliziune cu autoturismul care circula în fața sa, condus de un bărbat de 55 de ani, din Băbana.

Șoferii au fost verificați cu aparatul etilotest, rezultând că niciunul nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Oamenii legii vor întocmi dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Piteștean cercetat pentru înșelăciune! A încercat să vândă o autoutilitară care nu îi aparținea

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Băbana | ISU

Ultimele articole