anchetaonline.ro

Polițiștii au fost în mai multe școli din Argeș

de | 28.09.2022 15:43 | Știri, După locație, După subiect, Județean, Lifestyle

Acțiune specială a polițiștilor din cadrul Biroului Siguranță Școlară Argeș, care au continuat să desfășoare activități pentru creșterea siguranței elevilor și a cadrelor didactice.

Astfel, oamenii legii au desfășurat controale, dar au efectuat și activități informativ-educative pe linia prevenirii și combaterii traficului și consumului de droguri și a produselor din tutun la Școala Gimnazială Vasile Vasilescu din comuna Oeștii-Ungureni și la Colegiul Tehnologic Auto Câmpulung.

Și polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Pitești, împreună cu reprezentanți ai D.G.A.S.P.C. Argeș, au mers la școlile gimnaziale Mihai Eminescu și Tudor Arghezi din municipiul Pitești, pentru a oferi informații prevetive în cadrul campaniei Law is Cool!

actiune politie 2 - Polițiștii au fost în mai multe școli din Argeș

La Școala Generală Lerești, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung au desfășurat activități în cadrul proiectului Educația Rutieră-Modelarea factorului uman prin responsabilizarea participanților la trafic pentru creșterea gradului de siguranță rutieră.

De asemenea, polițiștii Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității Argeș au desfășurat activități informativ-preventive în cadrul proiectului derulat la nivel european sub denumirea ,,EROII INTERNETULUI”, la Școala Gimnazială Tudor Vladimirescu și Școala Gimnazială Traian din Pitești.

actiune politie 1 - Polițiștii au fost în mai multe școli din Argeș

Aici, oamenii legii au purtat discuții despre pericolele pe care le reprezintă utilizarea în mod necorespunzător a internetului. Totodată, copiii au aflat informații și despre efectele consumului de droguri.

Astfel de activități, în unitățile de învățământ din județ, vor continua și în perioada următoare”, au transmis reprezentanții IPJ Argeș.

 

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Câmpulung | Tudor Vladimirescu
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare: