Polițiștii au fost în mai multe școli din Argeș

de | 28.09.2022 15:43 | Știri, După locație, După subiect, Județean, Lifestyle

Acțiune specială a polițiștilor din cadrul Biroului Siguranță Școlară Argeș, care au continuat să desfășoare activități pentru creșterea siguranței elevilor și a cadrelor didactice.

Astfel, oamenii legii au desfășurat controale, dar au efectuat și activități informativ-educative pe linia prevenirii și combaterii traficului și consumului de droguri și a produselor din tutun la Școala Gimnazială Vasile Vasilescu din comuna Oeștii-Ungureni și la Colegiul Tehnologic Auto Câmpulung.

Și polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Pitești, împreună cu reprezentanți ai D.G.A.S.P.C. Argeș, au mers la școlile gimnaziale Mihai Eminescu și Tudor Arghezi din municipiul Pitești, pentru a oferi informații prevetive în cadrul campaniei Law is Cool!

actiune politie 2 - Polițiștii au fost în mai multe școli din Argeș

La Școala Generală Lerești, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung au desfășurat activități în cadrul proiectului Educația Rutieră-Modelarea factorului uman prin responsabilizarea participanților la trafic pentru creșterea gradului de siguranță rutieră.

De asemenea, polițiștii Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității Argeș au desfășurat activități informativ-preventive în cadrul proiectului derulat la nivel european sub denumirea ,,EROII INTERNETULUI”, la Școala Gimnazială Tudor Vladimirescu și Școala Gimnazială Traian din Pitești.

actiune politie 1 - Polițiștii au fost în mai multe școli din Argeș

Aici, oamenii legii au purtat discuții despre pericolele pe care le reprezintă utilizarea în mod necorespunzător a internetului. Totodată, copiii au aflat informații și despre efectele consumului de droguri.

Astfel de activități, în unitățile de învățământ din județ, vor continua și în perioada următoare”, au transmis reprezentanții IPJ Argeș.

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Câmpulung | Tudor Vladimirescu

Ultimele articole