anchetaonline.ro

Acum! Accident grav cu victimă în Argeș!

de | 07.07.2022 07:53 | Știri, Eveniment, Județean

Un accident rutier între două autoturisme a avut loc, în urmă cu puțin timp, pe raza comunei Arefu, pe DN 7C, Căpățâneni, lângă Hidrocentrală.

La fața locului intervin pompierii de la Detașamentul Curtea de Argeș cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

Polițiștii se deplasează la locul accidentului pentru luarea primelor măsuri, efectuarea cercetărilor și fluidizarea traficului.

Nu se știe încă dacă sunt implicate victime.

Informații noi!

În urma evenimentului a rezultat o victimă. Este vorba despre un bărbat circa 58 de ani, care a suferit un traumatism cranio cerebral minor și acuza dureri în zona lombară.

Victima este transportată la spital de către echipajul SMURD.

Potrivit polițiștilor, în urma verificărilor, s-a constatat bărbatul de 58 de ani, din Curtea de Argeș, conducea un autoturism, pe DN 7C, din Curtea de Argeș către barajul Vidraru. Acesta a intrat în coliziune cu un alt autoturism, care era condus din sens opus de către un bărbat de 38 de ani, din Ștefănești.

Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

În cauză, va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut“, precizează IPJ Argeș.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Acum! Accident cu două autoturisme în Argeș!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: SMURD