Accident feroviar în Curtea de Argeș

de | 16.08.2022 11:15 | Știri, Curtea de Argeș, După locație, După subiect, Eveniment, Importante

INFORMAȚII NOI

Conform cercetărilor desfășurate de polițiștii din cadrul Serviciului Județean de Poliție Transporturi Argeș, o femeie de 63 de ani, din Curtea de Argeș, care conducea un autoturism pe str. Regimentului de pe raza localității de domiciliu, la trecerea la nivel cu calea ferată fără bariere, semnalizată cu indicatoare, nu a oprit la apropierea trenului.

Prin urmate, mașina i-a fost lovită de un tren de tip automotor pentru transport pasageri, care se deplasa pe ruta Pitești -Curtea de Argeș.

În urma incidentului, șoferița a primit o amendă în valoare de 1.305 lei, conform OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, totodată fiind aplicată măsură complementară de 6 puncte penalizare.

Știre inițială

Accident feroviar produs, în municipiul Curtea de Argeș, marți. Din primele date, evenimentul a avut loc în urma coliziunii dintre un tren și un autoturism.

Potrivit polițștilor, la volanul mașinii se afla o femeie. Din fericire, nu există victime. Se pare că șoferița era singură în autoturism. Ea s-ar fi autoevacuat.

auto tren accident feroviar - Accident feroviar în Curtea de Argeș

Foto ISU Argeș

În zona respectivă au ajuns pompierii militari din cadrul Detașamentului Curtea de Argeș cu o autospecială de stingere cu apă și spumă.

Totodată, polițiștii Biroului Rutier Curtea de Argeș sunt la fața locului pentru efectuarea cercetărilor.

 

Foto ISU Argeș

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Accident în Argeș! O femeie este rănită

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Curtea de Argeş | ISU | ISU Argeș | Pitești

Ultimele articole