anchetaonline.ro

(VIDEO) Un nou parc de joacă în Mihăești

de | 16.08.2022 12:08 | Știri, Administrație, După locație, După subiect, Județean, Rural

Luni, 15 august, a fost dublă sărbătoare în localitatea argeșeană Mihăești. După ce în luna aprilie a acestui an, administrația locală a inaugurat primul parc în satul Furnicoși, denumit generic „Poiana Veseliei”, ieri a fost rândul copiilor din satul Mihăești să se bucure de un nou parc, care a fost deschis în comună.

parc mihaesti 2 - (VIDEO) Un nou parc de joacă în Mihăești

Parcul „Piticul fericit”, așa cum se numește cel de-al doilea loc de joacă din localitatea administrată de primărița Andreea Crîmpiță-Matei, și-a deschis porțile luni, începând cu ora 17:00.

parc mihaesti 3 - (VIDEO) Un nou parc de joacă în Mihăești

Să ne adunăm cu mic cu mare într-o atmosferă plăcută și să petrecem împreună momente unice în parcul de joacă PITICUL FERICIT”, anunța primărița Andreea Crîmpiță-Matei înainte de inaugurare.

Evenimentul a fost marcat de autoritățile locale, în frunte cu primărița comunei Mihăești, Andreea Crîmpiță-Matei, care a investit, de-a lungul timpului, în unitățile de învățământ din localitatea, dar nu a uitat nici de investițiile privind recreerea celor mai mici din comunitate.

parc mihaesti 4 - (VIDEO) Un nou parc de joacă în Mihăești

Cel mai mult s-au bucurat copiii veniți la locul de joacă împreună cu părinți și bunici. Parcul este dotat cu numeroase leagăne, tobogane și carusele.

De asemenea, piticii au dansat alături de Mickey Mouse, Minnie, Spiderman și alte personaje din desene animate.

 

Citițiparc mihaesti 6 - (VIDEO) Un nou parc de joacă în Mihăești

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

1,5 MILIARDE LEI PENTRU ARGEŞ. Mihăeşti – se extinde reţeaua de canalizare

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Andreea Crîmpiță-Matei | Mihăeşti