anchetaonline.ro

(VIDEO) Accident rutier urmat de incendiu în Pitești!

de | 06.02.2023 21:20 | Știri, Eveniment, Pitești

Informații noi 21:50

În autoturismul la care s-a manifestat incendiul se aflau doi bărbați care s-au evacuat și au fost monitorizați de către paramedicii SMURD, ulterior nefiind nevoie de transportul acestora la spital.
Flăcările au ars o parte din izolația termică a blocului de la parter și etajul 1 dar și elemente de tâmplărie din zona celor două etaje.
Au fost evacuate și 10 persoane din bloc, fără să necesite asistență medicală.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost scurgerea de lichide combustibile care ulterior s-au aprins”, informează ISU Argeș.

Din cauza incendiului au fost afectate rețelele de electricitate în așa fel încât pe partea respectivă mai multe blocuri au rămas fără curent electric

Din verificările preliminare efectuate de polițiștii Biroului Rutier Pitești, s-a stabilit că bărbat de 47 de ani, din Ștefănești, care conducea un autoturism pe bld. I.C. Brătianu, dinspre intersecția cu str. Calea București spre intersecția cu str. Târgu din Vale, intenționând să efectueze schimbarea direcției de mers prin viraj la stanga, pentru a se încadra spre strada Griviței, a fost acroșat, în partea față a autoturismului, de un autoturism care se deplasa din sensul opus (dinspre intersecție cu str. Târgu din Vale spre intersecție cu str. Calea București).

După impact, al doilea autoturism, care era condus de un bărbat de 29 de ani, din Ștefănești, a intrat în coliziune cu un stâlp de pe trotuar, la colțul intersecției, amplasat în apropiere de intrararea în pasajul pietonal, pe partea dreaptă a sensului său de deplasare, după care s-a oprit la circa 200 de metri, în al doilea stâlp, amplasat tot pe trotuar, lângă intrarea în sediul unui agent comercial de la parterul unui bloc de locuințe.

Ulterior, al doilea autoturism a luat foc, efectul termic afectând și ușa de acces și panoul de la intrarea în sediul agentului economic, precum și izolația de pe fațada blocului, în zona în care a ajuns autoturismul.

Conducătorul auto și pasagerul din al doilea autoturism au ieșit din mașină înainte că aceasta să fie cuprinsă de flăcări.

Atât cei doi, cât și conducătorul primului autoturism, nu au suferit leziuni.

La acest moment, verificările sunt în curs, pentru ca polițiștii rutieri să stabilească împrejurările în care evenimentul rutier a avut loc. La finalizarea acestora, urmează să fie eliberate autorizațiile de reparație auto și să fie luate măsurile legale care se impun.”, transmite IPG Argeș.

Știre inițială

Un accident rutier s-a produs, în urmă cu doar câteva momente, între două autoturisme, în centrul Piteștiului.

Mai mult, conform informațiilor transmise de către ISU Argeș,în urma acestuia a izbucnit un incendiu care prezintă pericol de propagare la un bloc.

La fața locului sunt pompierii de la Detașamentul Pitești.

În urma evenimentului a rezultat o singură victimă, aceasta a fost preluată de către un echipaj SMURD.

Nu sunt probleme deosebite, incendiul a fost stins.

 

Sursa Foto Info Trafic Pitesti

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Furt în Pitești! Un puști de 17 ani a spart un magazin și a furat telefoane mobile

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: