(VIDEO) Zdob și Zdub la Analogue Festival! A doua zi de concert!

de | 03.09.2022 21:23 | Știri, Eveniment, Județean

Este a doua zi de Analogue Festival la Mioveni!

În aceste momente, cei care se află pe scenă sunt chiar Zdob și Zdup. Chiar dacă plouă, vremea nu a afectat starea bună de spirit pe care o au atât artiștii din această seară, cât și publicul.

După Zdob și Zdub au urmat chiar Subcarpați. Acestă trupă care îmbină folclorul românesc cu muzica hip-hop au făcut un adevarat spectacol.

Astăzi, 3 septembrie, are loc cea de-a doua zi de festival Analogue la Făget. La ora 12.00 s-au redeschis porțile festivalului pentru public.
Faceti un material cine canta, ce activitati se desfasoara, cine e in zona de food court…

Festivalul Analogue de la Mioveni a făcut un anunț important, de ultimă oră, pe pagina oficială de Facebook.

Administrația anunță că din cauza averselor care au loc, aceștia au fost neviți să găsească o soluție pentru parcare cu scopul de a evita situațiile neplăcute.

Astfel, se desfășoară:

Parcarea dedicată participanților care își doresc să vină cu mașina personală la festival se mută în următoarele puncte:

Dacia Poarta 3, Mioveni: https://goo.gl/maps/U6qyD4AmQcd8FTWz7

Sala sporturilor, Mioveni: https://goo.gl/maps/Jg71Jxazu2A7hgth8

Din aceste spații de parcare, toți participanții au transportul asigurat cu autocare către festival în mod gratuit. Autocarele circulă tur-retur la un interval de 20 de minute, de la ora 12.00 până la ora 02.00.

Programul transporturilor din Pitești și Mioveni afișat pe website rămâne neschimbat.”, anunță administrația.

Mai mult de atât, cei mici pot participa la atelierele interactive de dans modern și pictură de azi și mâine. Participarea la aceste ateliere este gratuită, iar înscrierile se fac la fața locului.

Astăzi vor urca pe scenă Morcheeba, Dubioza Kolektiv, Subcarpați, Zdob și Zdub, Moonlight Breakfast și Catalina Cara, iar mâine, 4 septembrie, îi puteți vedea pe Jessie Ware, JP Cooper, Asaf Avidan, Golan, Irina Rimes, The Motans, The Groove & Maria Hojda.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Autoturism rasturnat în afara drumului în Dedulești! Intervine SMURD!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Analogue Festival | Mioveni | Pitești

Ultimele articole