Bărbat surprins de un mal de pământ la Priboieni! A fost transportat la spital cu elicopterul SMURD

de | 31.10.2023 14:26 | Județean, Eveniment

Informații noi 18.18

Echipajele de pompieri și cele medicale au lucrat timp de aproximativ două ore și ceva pentru degajarea pământului de lângă victimă și pentru menținerea activității cardiace a acesteia.

Pacientul în vârstă de 31 de ani a fost extras de către și a fost transportat la spital cu elicopterul SMURD.

 

La data de 31 octombrie a.c., în jurul orei 14:00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni au fost sesizați cu privire la faptul că, un muncitor care participa la lucrări de excavare, pe raza localității Priboieni, a fost prins sub un mal de pământ.

La fața locului s-au deplasat polițiștii și echipaje medicale și de pompieri.

În urma eforturilor depuse de echipajele de intervenție, bărbatul în cauză a fost extras, stabilizat și predat elicopterului SMURD, sosit la locul evenimentului.

Din primele verificări, efectuate de polițiști s-a stabilit că bărbatul, de 31 de ani, din Bradu, lucra la societatea care efectua lucrări la un șanț pentru introducerea unei conducte de apă, pe raza localității sus-amintite.

Pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut, au fost sesizați și reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă Argeș.

Totodată, pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, în cauză va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, neluarea, respectiv de nerespectarea măsurilor legale de sănătate și securitate în muncă, conform art. 196, 349 și 350 din Codul Penal.”, transmite IPJ Argeș.

Informații noi

Un incident grav a avut loc, în această după-amiază, pe raza județului nostru.

Un bărbat care lucra la o reţea de canalizare, în localitatea Priboieni, a fost surprins sub un mal de pământ.

Potrivit ISU Argeș,  partea inferioară a corpului i-a fost prinsă sub pământ.

Ajunse la locul tragediei, echipajele medicale au constatat că bărbatul nu prezenta funcții vitale, fiind în stop cardio-respirator, și au început manevrele de resuscitare.

După mai bine de o oră, echipajele medicale au reușit să îi restabilească activitatea cardiacă.

La fața locului a sosit și un elicopter SMURD.

În aceste momente, pompierii argeșeni lucrează pentru a-l scoate pe bărbat de sub pământ, urmând să fie preluat ulterior de elicopterul SMURD și transportat la spital.

În continuarea se continuă manevrele de eliberare ale victimei de sub pământ.”, transmite ISU Argeș

La fața locului a sosit și un elicopter SMURD.

Știre inițială

Un incident a avut loc, în urmă cu puțin timp, pe raza localității Priboieni. Un bărbat a fost surprins de un mal de pământ.

Din primele informații, acesta efectua lucrări la rețeaua de canalizare.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni. De asemenea, la locul cu pricina s-au deplasat și pompierii, alături de echipaje SAJ și SMURD.

Potrivit ISU Argeș, bărbatul este surprins cu partea inferioară a corpului sub pământ, iar, în aceste momente, echipajele medicale efectuează manevrele de resuscitare.

Știre în curs de actualizare.

Sursă foto ISU Argeș

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Femeie de 43 de ani, salvată de pompierii argeșeni din râul Argeș

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Priboieni

Ultimele articole