ACUM! Casă cuprinsă de flăcări în Argeș!

de | 01.04.2023 16:42 | Știri, Eveniment, Județean

Informații noi 

Nu sunt persoane surprinse în interior.
Se lucrează pentru localizarea și lichidarea incendiului.
Concomitent se face protecție la o construcție care se află la o distanță foarte mică de casa la care, după prima evaluare, flăcările se manifestă la aproximativ 60 mp de acoperiș.”, transmite ISU Argeș.

Pompieri au intervenit la fața locului cu trei autospeciale pentru stingerea incendiului și două ambulanțe SMURD de prim ajutor calificat.

A fost vorba de două victime ce au avut nevoie de ajutor.: o femeie în vârstă de 66 de ani a suferit atac de panică și a fost transportată la spital și o a doua femeie care a prezenta atac de panică, ulterior nefiind necesar transportul la spital.

Incendiul s-a manifestat violent la nivelul acoperișului și al mansardei fiind distruse bunurile din interior, precum și tâmplăria.

Din fericire, nu au fost persoane surprinse de incendiu în casă, iar intervenția pompierilor a făcut ca flăcările să fie oprite din dezvoltarea la o locuință din imediata vecinătate.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost coșul de fum.

Știre inițială

Un incendiu a izbucnit, în urmă cu doar câteva momente, la o casă bătrânească din Argeș.

Este vorba despre o casă din localitatea Buzoești, sat Vulpești.

La fața locului intervin în regim de urgență pompierii pentru localizarea și lichidarea flăcărilor, precum și pentru acordarea primului ajutor calificat la nevoie.

Deocamdată nu se știe dacă sunt victime implicate în eveniment.

Revenim cu mai multe detalii.

 

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Accident grav în Moveni! O mașină s-a răsturnat pe șosea!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: