Acum, în Mărăcineni! Accident cu 3 mașini

de | 11.04.2022 08:19 | Știri, După subiect, Eveniment

Un accident rutier a avut loc, în urmă cu puțin timp, în comuna Mărăcineni, acolo unde trei autoturisme au fost implicate. Din primele informații, nu există persoane rănite, dar pompierii asigură zona împotriva izbucnirii unui posibil incendiu, din cauza unor scurgeri lichide combustibile pe carosabil.

accident maracineni 2 - Acum, în Mărăcineni! Accident cu 3 mașini

Traficul rutier este îngreunat, mai ales că la această oră, foarte mulți șoferi circula prin zona menționată.

Șoferi răniți într-un accident la Piscani

Un alt eveniment rutier a avut loc, luni dimineața, în comuna Piscani. Accidentul s-a produs în jurul orei 07:00, iar două autoturisme au fost implicate. Potrivit reprezentanților ISU Argeș care au ajuns la locul incidentului, conducătorii celor două autoturisme au fost ușor răniți.

Aceștia au fost monitorizați la fața locului de către paramedicii SMURD, însă nu a fost necesar transportul acestora la spital.

Amintim că România ocupă prima poziție într-un clasament privind numărul victimelor accidentelor rutiere. Este vorba despre o statistică realizată la nivelul Uniunii Europene.

Datele preliminare ale statisticii arată că rata deceselor cauzate de accidente rutiere înregistrată în România anul trecut este de 93 la un milion de locuitori, faţă de 44 cât este media europeană. Locul al doilea în statistici este ocupat de Bulgaria, cu 81 de decese înregistrate la un milion de locuitori, urmată de Letonia, cu 78 de morţi la un milion de locuitori, şi Croaţia, cu o medie de 72 la un milion.

Tocmai de aceea, MAI va achiziționa 600 de radare fixe, până la finalul anului 2022. Camerele vor fi montate pe cele mai importante drumuri din România, Autostrada Soarelui, Valea Prahovei și Valea Oltului.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

radare fixe - Acum, în Mărăcineni! Accident cu 3 mașini

Vin vremuri grele pentru șoferi! MAI cumpără sute de radare fixe!

 

Foto ISU Argeș

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: ISU Argeș | Mărăcineni